Despre mediator

Titularul biroului de mediator este de profesie jurist, specializat in drept civil, cu o cariera profesionala de peste 20 de ani acumulata atat in sectorul public (administatia centrala), cat si in cel privat unde a facut parte din echipe multidisciplinare de succes din cadrul unor companii nationale si internationale de renume profesând ca si consilier juridic, expert juridic si consultant in protectia copilului, dreptul familiei, drept comercial & litigii, recuperare creante, achizitii si contractare.

In anul 2013 mediatorul Bojan Ionut-Marian este numit arbitru comercial in cadrul Curtii de Arbitraj de pe langa Camera de Comert si Industrie Arges, fiind inscris pe lista arbitrilor activi la pozitia 4. Pentru cei interesati lista poate fi consultata aici: lista arbitrilor. .
Cererile de solutionare a litigiilor pe calea arbitrajului se depun direct la registratura Curtii de Arbitraj din Piata Vasile Milea nr.1, Pitesti, jud Arges.

Contact

Activitatea biroului de mediator se desfășoară in principal la sediul profesional din București. Programarea întâlnirilor se poate face telefonic sau prin email, de luni pana vineri, in intervalul orar 09:00 - 16:00 .

  • 0722 316 036
  • Aleea SUTER nr. 7A,
  • BUCURESTI, sector 4